aboutus

Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas)

Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas)
1 2 3 4 5
Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas)
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Ωκεανία
Μάρκες: Safegas
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~120
Ετήσιες πωλήσεις: 5000000-8000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2010
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Καθιερωμένη το 2010, η Co. τεχνολογίας Shenzhen YuanTe, που περιορίζεται είναι επιχείρηση που εστιάζει στο σχέδιο, την παραγωγή και τις πωλήσεις του εξοπλισμού και του συστήματος περιβαλλοντικού ελέγχου. Με το «ανιχνευτή αερίου» ως προϊόν πυρήνων, έχουμε ολοκληρώσει τη γραμμή παραγωγής και τις λύσεις σύμφωνα με τις διαφορετικές βιομηχανίες, όπως το πετρέλαιο, η χημική ουσία, η ιατρική, η ενέργεια, η προστασία του περιβάλλοντος, η ηλεκτρονική, δημοτική εφαρμοσμένη μηχανική, η γεωργία και η δασονομία, οι οικιακές συσκευές, κ.λπ. Μέσω περίπου 10 ετών γρήγορης ανάπτυξης, YuanTe γίνεται ο επιδρών προμηθευτής για τον εξοπλισμό περιβαλλοντικού ελέγχου και σύστημα στην εσωτερική και υπερπόντια αγορά.

 

 

Για χρόνια, YuanTe επιμένει πάντα αγορά ότι της διοικητικής έννοιας η «είναι προσανατολισμός Η καινοτομία είναι κίνητρο Ποιότητα στην επιβίωση Ανάπτυξη στην αύξηση». Με το φιλικό, ανοικτό και ακριβή εταιρικό πολιτισμό και την τυποποιημένη διαχείριση, YuanTe συλλέγει πολλά ταλέντα, και ενισχύει τη Ομάδα Διοίκησης και την ομάδα Ε&Α. Όλο το προσωπικό συνεργάζεται καλά στη ανάπτυξη προϊόντος, την παραγωγή και τη συντήρηση, και έχει μια βαθιά κατανόηση της έννοιας «προσανατολισμένου στους πελάτες», και τρέχει το πνεύμα υπηρεσιών μέσω της λειτουργίας και της διαχείρισης επιχείρησης, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη από τους πελάτες.

 

 

Η ουσία ενός ανιχνευτή είναι η ακρίβεια. Ανάλογα με τα έτη εμπειρίας μέτρησης και μοναδικών λύσεων, μέσω της ανεξάρτητης έρευνας και της ανάπτυξης, της συνεταιριστικής ανάπτυξης και της υπερπόντιας πιό πρόσφατης τεχνολογίας εκμάθησης, τα προϊόντα Unitec είναι εσωτερική προηγμένη, και μπορούν να ανταγωνιστούν με το υπερπόντιο εμπορικό σήμα. Επιδιώκουμε για την ανάπτυξη και την πρόοδο συνεχώς, και προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις διαφοροποιημένες απαιτήσεις από τους πελάτες.

Ιστορία

το 2002, ο Πρόεδρος YuanTe εισάγει στη βιομηχανία και τις ενάρξεις ανίχνευσης αερίου την εργασία του ως μηχανικό

 

το 2008, ο Πρόεδρος YuanTe άρχισε την ανάπτυξη των ανιχνευτών σειράς yt-95H

 

το 2010, σειρά yt-95H έχει αναπτυχθεί επιτυχώς, και η Co. τεχνολογίας Shenzhen Yuante, ΕΠΕ έχει καταχωρήσει επιτυχώς.

 

το 2011, σειρά yt-1200H έχει αναπτυχθεί επιτυχώς και στην αγορά

 

το 2013, σειρά SKY2000 έχει αναπτυχθεί επιτυχώς και στην αγορά

 

το 2014, κινημένος προς το βιομηχανικό πάρκο Gaochuangde και το υπερπόντιο τμήμα καθιερώθηκε

 

το 2015, πήρε το CE certficate

 

το 2016, σειρά SKY6000 έχει αναπτυχθεί επιτυχώς και στην αγορά

 

το 2017, σειρά SKY8000 έχει αναπτυχθεί επιτυχώς και στην αγορά

 

το 2018, σειρά αναρρόφησης yt-95H έχει αναπτυχθεί επιτυχώς και στην αγορά και πήρε το πιστοποιητικό του ISO

Υπηρεσία

Ελεύθερη Pre-Sales διαβούλευση

 

Προσφορές YuanTe 24 σε απευθείας σύνδεση γρήγορη pre-sales ωρών απάντηση και ελεύθερη διαβούλευση. Απάντηση στην έρευνά σας 7 ημέρες 24h Χ, και να σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των τηλεφωνημάτων εγκαίρως.

 

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής

 

Μόλις ένας ανιχνευτής είναι τελειωμένη παραγωγή, πρέπει να περάσει μια τελική αυστηρή διαδικασία αναθεώρησης και μια σκληρή γραμμή της επερώτησης: Όλα τα ζητήματα αναθεώρησης σχεδίου έχουν αντιμετωπιστεί; Το προϊόν ανταποκρίνεται στα πρότυπα YuanTe της τελειότητας; Όλες οι εγκρίσεις έχουν εξασφαλιστεί; Μπορεί να κατασκευαστεί με κόστος που παρέχει τη γνήσια αξία σε έναν πελάτη; Ως εκ τούτου θα κάνουμε τη δοκιμή γήρανσης σε όλα την πρώτη ύλη και το PCB, και κατά τη διάρκεια της παραγωγής θα βαθμολογήσουμε όλους τους ανιχνευτές καλά, τελευταίο αλλά ο σημαντικότερος, έχουμε την επαγγελματική QC ομάδα για να επιθεωρήσουμε το PC ανιχνευτών από ένα PC πριν από την αποστολή. Εάν όλες τις δοκιμές περνούν, κατόπιν είναι το προϊόν έτοιμο να φέρει την επωνυμία του Yuante.

 

 

1-7 γρήγορη παράδοση ημερών

 

Έχουμε τη μαζική παραγωγή και το απόθεμα & έτοιμο στοιχείο, για αυτά τα στοιχεία, προσφέρουμε σε 3-5 ημέρες το γρήγορο χρόνο παράδοσης. Για άλλα μεγάλες διαταγές και επί παραγγελία προϊόντα, θα σας θεραπεύσουμε ως πελάτη προτεραιότητας και θα παραγάγουμε το φορτίο σας στην πρώτη φορά.

 

 

Άριστη υπηρεσία μεταπωλήσεων

 

Αποκριμένος χρόνος: επάνω στη λήψη των καταγγελιών πελατών, εξασφαλίζουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη μεταπωλήσεων.

Εάν οι πελάτες δεν ξέρουν πώς να ενεργοποιήσουν τους ανιχνευτές μας, θα παράσχουμε το υπηρεσία online 24h με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα τηλεφωνήματα ή τα βίντεο. Εάν οι πελάτες θέλουν να πωλήσουν τους ανιχνευτές μας στην εγχώρια αγορά δεδομένου ότι διανομείς, πρώτα θα υποστηρίξουμε τις διαταγές δειγμάτων για τους πελάτες να εξετάσουμε τους ανιχνευτές, και έπειτα θα παράσχουμε τις κατηγορίες κατάρτισης για να τους διδάξουμε πώς να εγκαταστήσουμε και να πωλήσουμε τους ανιχνευτές. Οι κατηγορίες κατάρτισης συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς καθοδήγησης λογοτεχνίας, τηλεοπτικής σειράς μαθημάτων, και επίσκεψης επιχείρησης.
 

Εξουσιοδότηση: Όλοι οι ανιχνευτές είναι κάτω από την εξουσιοδότηση 12months, ελεύθερη δαπάνη της επισκευής κάτω από τη σωστή λειτουργία. Επομένως, κανένα θέμα εσείς δεν είναι το τέλος - οι χρήστες ή οι διανομείς του ανιχνευτή μας, εσείς δεν πρέπει να ανησυχήσουν τίποτα για την ποιότητα ή την υπηρεσία μεταπωλήσεων.

 

 

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας: το sales01@szyuante.com, και ανυπομονεί να συνεργαστεί με σας!

Η ομάδα μας

Το YuanTe φέρνει το σχετικές επαγγελματικές τοπ ταλέντο και την τεχνολογία μαζί για μια ιδιαίτερα καταρτισμένη επαγγελματική ομάδα. Έχουμε το τμήμα πωλήσεων, το τμήμα Ε&Α το τμήμα, QC το τμήμα., το τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης., το τμήμα παραγωγής., και του ανθρώπινου δυναμικού. Σαν επέκταση της επιχείρησής μας, καλωσορίζουμε περισσότερους φίλους.

 

Ομάδα Ε&Α

   

 

Κίνα Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Εταιρικό Προφίλ 0                                                                          

Ομάδα πωλήσεων

Κίνα Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Εταιρικό Προφίλ 1

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η κατάρτιση είναι μια σειρά μαθημάτων πυρήνων για όλα τα μέλη και θα οργανώσουμε τις διάφορες καταρτίσεις να μας βοηθήσουμε για να βελτιώσουμε τις δυνατότητές μας και να μας αφήσουμε να βρούμε την ομορφιά της ζωής. Θησαυρός ο χρόνος εμείς μαθαίνουμε και μελετάμε από κοινού.

 

 

Μας

 

Κίνα Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Εταιρικό Προφίλ 3  

 

 

Στην αρχή του κάθε μήνα, θα θέσουμε στους στόχους και στο σύνολό μας τα βραβεία εκ των προτέρων. Εάν οποιαδήποτε ομάδα επιτυγχάνει τους στόχους τους, μπορούν να απολαύσουν τις ανταμοιβές τους που ανήκει μόνο ο νικητής. Ζωηρόχρωμες υπαίθριες δραστηριότητες. Απολαύστε τη ζωή σας!

 

Κίνα Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα Shenzhen YuanTe Technology Co., Ltd. (Safegas) Εταιρικό Προφίλ 5

Στοιχεία επικοινωνίας